GERICHT OP RESULTAAT

Wij zijn Baldinger gerechtsdeurwaarders

Baldinger Gerechtsdeurwaarders is al meer dan vijfenzestig jaar een betrouwbaar adres. De grootvader van de huidige eigenaar begon in 1955 met dit familiebedrijf. De praktijk kwam vervolgens in handen van de schoonzoon van de stichter.

Op 5 januari 1998 benoemde de Koningin de derde generatie, in de persoon van Sebastiaan Baldinger, tot gerechtsdeurwaarder. In 2002 nam hij het roer over van zijn vader. Sindsdien leidt hij het bedrijf op een doeltreffende manier, zonder maar een moment de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Baldinger Gerechtsdeurwaarders is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Baldinger Gerechtsdeurwaarders

Baldinger.nl is een onderdeel van Baldinger Gerechtsdeurwaarders uit Alkmaar. Een gerenommeerde partij die op alle gebieden van invordering actief is. De gehele keten van preventie door middel van debiteurenbeheer tot het gerechtelijk incasseren (door het ten uitvoer leggen van vonnissen) onder één dak met alle waarborgen die bij normale incassobureaus ontbreken, zoals toezicht op de financiën door een overheidsorgaan (BFT), permanente educatie van de gerechtsdeurwaarders en het gebruik van speciale (wettelijk beschermde) derdengeldrekeningen.

Wij verzorgen je incassozaken op doeltreffende maar persoonlijke wijze. Met de extra kracht van het gerechtsdeurwaarderkantoor onderscheiden wij ons van incassobureaus. En jouw klant blijft jouw klant. Kortom, wij behartigen je zaak op een correcte, efficiënte en professionele manier.

Baldinger verzorgt alle incassozaken op professionele, klantvriendelijke en integere wijze. Sebastiaan Baldinger en zijn medewerkers adviseren over uiteenlopende juridische kwesties en ondersteunen bij debiteurenbeheer.

In tegenstelling tot een incassobureau is Baldinger Gerechtsdeurwaarders zelfstandig gerechtigd om maatregelen te treffen in alle drie stappen van incasseren. Het gaat daarbij om de incasso-, de proces- en executiefase. Daarmee bespaart het kantoor tijd èn geld voor zijn opdrachtgevers.

Vragen over een incassotraject? Een onbetaalde factuur?

Bel ons om te bespreken wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Baldinger Gerechtsdeurwaarders helpt je daarbij.

Sebastiaan Baldinger | incasso, onbetaalde facturen en meer

Sebastiaan Baldinger