Uw klant betaalt niet.

Wat nu?

Elk incassotraject is uniek en de juiste aanpak kan daarom ook verschillen. Weten wat de stappen zijn in uw situatie?

 

Onze incassospecialisten leggen het u geheel vrijblijvend uit.

In een notendop

U heeft uw klant al meerdere keren een herinnering gestuurd, maar betaling blijft nog steeds uit. Maar wat dan nu? U wilt het bedrag wel laten incasseren, maar niet ten koste van uw zorgvuldig opgebouwde klantrelatie!

Wij kunnen uw klant nabellen over de openstaande factuur om tot een oplossing te komen. Geen succes? Dan beginnen we het incassotraject.

Doeltreffend en compleet

Het incasseren van geldvorderingen is door telkens veranderende wetgeving een steeds ingewikkelder proces geworden. U wilt een partij waarop u kunt vertrouwen als het aankomt op de behandeling van uw openstaande vorderingen. Baldinger’s aanpak is uniek door de in-house gerechtsdeurwaarders, waardoor we u het gehele traject kunnen bijstaan.

De juiste aanpak in uw situatie?

Laat het uw vrijblijvend uitleggen door onze incassospecialist.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij verzorgen het volledige incassotraject

De definitie van een incasso betekent het incasseren van een openstaande vordering. In de praktijk komt het voor dat ondernemers het begrip incassotraject als grijs gebied interpreteren. En niet altijd weten wanneer dit traject kan starten.

Betalingstermijn verstreken

Is de betalingstermijn die u op uw factuur heeft staan verstreken en heeft uw klant nog niet betaald? Dan start in principe het incassotraject. Niet elke klant is echter een wanbetaler en vaak kan een herinnering of telefonisch contact ervoor zorgen dat een onbetaalde factuur alsnog betaald wordt. Helemaal als dit contact wordt gelegd door een incassobureau.
Blijft betaling ook dan uit dan is het tijd voor een officiële ingebrekestelling (ook wel aanmaning genoemd). Deze aanmaning moet aan enkele eisen voldoen waarbij we u graag adviseren.

Betaling blijft uit

Blijft een klant verzuimen en uw factuur onbetaald dan kunnen onze incassospecialisten ervoor kiezen over te gaan tot het gerechtelijke traject. Uw klant wordt dan gedagvaard. gelukkig heeft Baldinger ook de deurwaarders in huis om u in dit vervolgtraject bij te staan met raad en daad.

Vragen over een incassotraject? Een onbetaalde factuur?

Bel ons om te bespreken wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Baldinger Gerechtsdeurwaarders helpt je daarbij.

Sebastiaan Baldinger | incasso, onbetaalde facturen en meer

Sebastiaan Baldinger

BALDINGER GERECHTSDEURWAARDERS PRESENTEERT

DE INCASSO TOOLBOX

Incasso Toolbox is dé financiële oplossing voor het MKB en draagt bij aan een verbetering van uw geldstroom door inzicht te geven in uw debiteuren en openstaande vorderingen. Bekijk de status van lopende incassotrajecten, update klantgegevens of voer credit checks uit.